Nanobrow eyebrow serum

Anna Nanobrow'n todistaa, että se on paras kulmakarvaseerumi sinulle! Se sisältää hienoimman sekoituksen ravitsevia ainesosia ja kohdistaa voimansa kulmakarvojen hauraisiin ja laikukkaisiin alueisiin - se korjaa karvojen rakennetta sisältäpäin.

Vain muutamassa viikossa Nanobrow korjaa kulmakarvasi ja tekee niistä merkittävästi vahvemmat. Vain jo muutaman ensimmäisen päivän aikana kulmakarvoistasi tulee tummemmat ja runsaammat. Vähitellen ne lakkaavat harvenemasta, kun karvojen määrä kasvaa, mikä johtaa upeisiin kulmakarvoihin, jotka on kauniisti korostettu ja huolellisesti muotoillut. Lopputuloksena on moninkerroin tuuheammat, äärimmäisen rohkeat ja runsaat kulmakarvat. Sinun kulmakarvasi.


Koko : 5ml

SisältöAqua, Propanediol, Glycerin, Octapeptide-2, Biotinoyl Tripeptide-1, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Ethyl Tafluprostamide, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Lactic Acid, Panthenol, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Citric Acid, Triethanolamine..

45,90 €